Поиск
Close this search box.

OTP BANK: Solidari pentru pace împreună cu Fundația „Diaconia”

În contextul situației actuale excepționale, OTP Bank întreprinde un șir de acțiuni de susținere a cetățenilor refugiați din Ucraina.

 Astfel, pe lângă măsurile ce țin de facilitarea accesului la produsele, serviciile bancare și retragerii numerarului pentru persoane din Ucraina, OTP Bank aplică măsuri de sprijin atât și pentru organizațiile care au concentrat echipele de voluntari pentru acordare de ajutor, hrană, haine și plasament refugiaților. 

 În semn de susținere și solidaritate, OTP Bank a tranferat o donație către Fundația „Diaconia” din Chișinău, care asigură refugiații cu prânzuri calde și lucruri de prima necesitate, activând cu ajutorul echipelor de voluntari atât în capitală, cât alte orașe ale țării.

 Donația respectivă face parte din planul de acțiuni OTP Bank „Solidari pentru pace”, în cadrul căruia vor urma încă 3 donații către organizații sociale și voluntariat. În ultima săptămână, acestea au devenit o adevărată speranță pentru cei care au nevoie de întregul nostru suport, sprijin și empatie.

 Vă vom informa constant despre alte acțiuni de sprijin, pe care le vom întreprinde în timpul apropiat! 

#SolidariPentruPace