Дата:
Поиск
Close this search box.

Сегодня

Creditele pentru agricultură de la Moldindconbank, finanțări pentru succesul afacerii tale

Agricultura eficientă și performantă necesită muncă, devotament și investiții. Pentru a susține efortul fermierilor, Moldindconbank propune finanțările necesare și oferă condiții avantajoase de creditare. În pragul noului sezon agricol, puteți obține unul dintre produsele noastre speciale – credit Express Agro pentru necesități curente, precum și credit Express Agro Investițional.

Creditul Express Agro este soluția potrivită pentru întreprinderile individuale și întreprinzători individuali, genul principal de activitate al cărora este agricultura, cu o experiență minimă în domeniu de 12 luni. Suntem gata să acoperim până la 100% din necesitățile curente ale agricultorilor (în limita de până la 2 000 000 lei), pe un termen de 18 luni. Mai mult, acordăm și o perioadă de grație de până la 6 luni la achitarea creditului și a dobânzii, care poate fi rambursată lunar sau trimestrial.

Împrumutul poate fi folosit pentru salarizarea lucrărilor agricole, inclusiv pentru zilieri, achitarea carburanților folosiți la prelucrarea pământului, achiziția de materii prime și alte materiale necesare în procesul de producere a legumelor, cerealelor, altor culturi agricole, pentru fertilizanți și substanțe de protecție, etc.

Creditul Express Agro Investițional de la Moldindconbank se oferă pe o perioadă de până la 60 de luni, în limita a 2 000 000 lei. Acesta este instrumentul investițional perfect pentru dezvoltarea unei afaceri agricole de succes și poate fi folosit inclusiv pentru răscumpărarea/refinanțarea împrumuturilor de la alte instituții financiare.

Vino la Moldindconbank pentru soluții adaptate pentru fiecare proiect și necesitate în parte. Punem umărul la succesul afacerilor agricole și contribuim la succesul partenerilor noștri.

Moldindconbank – mereu alături!